Geplaatst op Geef een reactie

Trophée pro 2022 Groupama Méditerranée

groupama trophée pro 2022
évaluez ceci | rate this

De Trophée pro 2022 Groupama Méditerranée. Met zijn mutualistische waarden en zijn aanwezigheid in heel Frankrijk moedigt Groupama de initiatieven aan van kleine bedrijven. En zo door hun activiteiten bijdragen aan territoriale dynamiek.
Hoe? Groupama creëert al enkele jaren de “Trophée Pro”, een wedstrijd die ambachtslieden, handelaars, dienstverleners beloont… die opvallen door hun duurzame of innovatieve acties.

Wie? Of u nu lid bent van Groupama of niet, u kunt als professional (als u een vakman, handelaar, dienstverlener, webshop, vrije beroepen, cafés-hotels-restaurants, start-ups…) meedingen naar de Trophée Pro en tot 10 werknemers tewerkstellen.

Op welke criteria? Een van de belangrijkste criteria: de investering van uw bedrijf in lokale ontwikkeling en duurzame betrokkenheid bij het leven van het grondgebied. Het innovatieve karakter van uw activiteit, de aandacht voor de impact op het milieu. En evenzeer het creëren van banen in uw regio …

De finalist Bonjour la douce France feliciteert alvast de winnaar “Culo” van de Trophée pro 2022 Groupama Méditerranée. De firma CULO uit Cuxac-d’Aude is dan ook de terechte winnaar van deze spannende trofee uitgave! We danken alvast Groupama Méditerranée voor onze deelname en zijn uitermate tevreden te mogen eindigen in de finale! Merci!

“Petites entreprises, venez vivre une grande aventure!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *