Onze overtuiging: artisanaal en betaalbaar

Neem een kijkje naar de korte filmpjes.

Ontdek hoe onze producenten dagelijks met passie te werk gaan en onze overtuiging delen!

We delen maar al te graag onze overtuiging met jou. Wil je weten wat ons hier toe bracht? Laat me dan eerst beginnen met een anekdote.    Zoals er velen dromen van “La douce France” hadden ook wij zo een droom.  Een idyllisch huisje met de mooie blauwe luikjes in een ingeslapen dorpje.  En daar ’s morgens een versgebakken croissant bij de lokale bakker gaan halen?  `s Avonds op het einde van de dag een heerlijk glaasje wijn bij zonsondergang.
 
Zeker weten! En zo op een dag gebeurde het. Vijftien jaar geleden hebben we onze droom dan ook waar gemaakt. Dus zijn we met ons gezinnetje verhuisd naar de prachtige ‘Corbières’ streek.  In de regio die toen nog de Languedoc heette.
Beetje bij beetje hebben we deze streek ontdekt en ons aangepast aan de lokale gewoontes. We hebben ook heel leuke en interessante mensen ontmoet en vooral leren leven in harmonie met de natuur.  Dagelijks genieten we van “la douce France”, de zon, de rust en de  adembenemende natuur. Maar ten tweede ook met haar lokale marktjes en de heerlijke artisanale producten!
Door de jaren heen hebben we gezien hoe de lokale producenten met passie hun kwaliteitsvolle producten vervaardigen. Onze overtuiging maakt dat dit zich dagelijks voordoet met volle respect voor de natuur.
 
 
 

Samen met onze producenten willen we jullie ook graag de kans bieden om mee te genieten van deze lekkere en gezonde producten.

Zo dat jullie je wanen op één van die mooie zondagsmarktjes en of even kunnen mijmeren van zon en zee.
Helemaal in de lijn van onze visie zijn ook onze verpakkingen ecologisch verantwoord. We gaan echt voor een lage ecologische voetafdruk. Onze verzendingen worden zoveel mogelijk gegroepeerd om de CO2 uitstoot te minimaliseren. En al onze verpakkingen zijn 100% milieuvriendelijk.