Contact

Neem contact met ons, mocht je nog twijfelen. We willen graag van je horen via deze weg indien je vragen of suggesties hebt. Leuk om je te ontmoeten!

Heb je een vraag en wens je meer informatie over de producten of het transport? Dan helpen we je graag verder via onze e-mail. Laat daarom een kort berichtje achter. We gaan je spoedig antwoorden. Of volg ons dagelijks via de sociale media en blijf zo op de hoogte van onze aanbiedingen! Contacteer ons! Hervé

SAS Assistance Check It

22, Route de Durban

F-11220 Coustouge

Siren 885.264.333

  Wil je ons liever volgen via de sociale media? Contacteer ons vandaag!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Heb je vragen over ons? Neem dan gerust contact!

  Wij zijn een klein team gevestigd in de Aude, France. En we zijn deze webshop in juli 2020 begonnen met als doel betaalbare producten op de markt te brengen. Tijdens ons marktonderzoek schrokken we van de prijzen voor duurzame producten. Daarom wilden we een winkel creëren die de beste producten koopt die we kunnen vinden. En daarenboven betaalbaar en minimalistisch zijn. Het team Bonjour la douce France zet zich ook in voor het creëren van betaalbare plasticvrije alternatieven. Ons doel is om Eco producten meer mainstream en toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun budget. Want wij geloven niet in te dure producten en overmatige productie. Maar wij geloven in minimalistisch consumentisme.

  Bonjour la douce France
  108 beoordelingen
  wat onze klanten zeggen
  waardering 4.82 / 5
  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *