Contacteer ons

Contacteer ons mocht je nog twijfelen. We willen graag van je horen via deze weg indien je vragen of suggesties hebt. Leuk om je te ontmoeten!

Heb je een vraag en wens je meer informatie over de producten of het transport? Dan helpen we je graag verder via onze e-mail. Laat daarom een kort berichtje achter. We gaan je spoedig antwoorden. Of volg ons dagelijks via de sociale media en blijf zo op de hoogte van onze aanbiedingen! We horen van jou! Hervé

Aude
SAS Assistance Check It
22, Route de Durban
F-11220  Coustouge
Siren 885.264.333

Wij zijn een klein team gevestigd in de Aude, France. We zijn de webshop in juli 2020 begonnen met als doel betaalbare producten op de markt te brengen. Tijdens ons marktonderzoek schrokken we van de prijzen voor duurzame producten. We wilden daarom een winkel creëren met de beste producten die we kunnen vinden in onze streek en die betaalbaar en minimalistisch zijn. Het team Bonjour la douce France zet zich ook in voor het creëren van betaalbare plasticvrije alternatieven. Ons doel is om Eco producten meer mainstream en toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun budget. Wij geloven niet in te dure producten en overmatige productie. Wij geloven in minimalistisch consumentisme.

Als je een vraag hebt over jouw bestelling, zorg er dan voor dat je het bestelnummer vermeldt. Zodat we snel en effectief op jouw bericht kunnen reageren. Contacteer ons vandaag!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *