Contacteer ons

Heb je nog vragen of suggesties? Dan horen we het graag via deze weg. En we antwoorden zo snel als mogelijk. Leuk om je te ontmoeten!

Contacteer ons via onderstaand contactformulier. En volg ons op de sociale media om op de hoogte te blijven van de nieuwigheden en promoties. Tot gauw!
Hervé

waar wij wonen
Contacteer Ons
SAS Assistance Check It
22, Route de Durban
F-11220  Coustouge
Siren 885.264.333

Wie zijn wij? Een klein team gevestigd in de Aude, France. We zijn de webshop in juli 2020 begonnen met als doel betaalbare kwaliteitsvolle producten te promoten. Want tijdens ons marktonderzoek schrokken we van de hoge prijzen voor duurzame producten. Daarom hebben we deze winkel gecreëerd met de beste producten uit onze streek, die betaalbaar zijn en op kleine schaal geproduceerd worden. Waarbij plastiekvrije alternatieven een belangrijke plaats innemen. Ons doel is om ecologische producten meer  toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht het budget. Omdat wij geloven niet in te dure producten en overmatige productie. Maar wel geloven in eerlijke prijzen voor de producent en voor de consument. 

Als je een vraag hebt over jouw bestelling, zorg er dan voor dat je het bestelnummer vermeldt. Zodat we snel en effectief op jouw bericht kunnen reageren. Vul hieronder het formulier in!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *